Strumpbyxfot

Strumpbyxfot

Upoznavanje u Bosni

Författarens anteckning: Välkommen till det sista kapitlet av Den of Iniquity. Jag skulle vilja tacka alla som har stöttat den här historien under det senaste året, och speciellt Rachel för hennes enastående redigering. Det här har varit den mest ambitiösa berättelsen jag har försökt skriva. Jag är så ödmjuk och så inspirerad Fetish allas röster, kommentarer och feedback. Det är allt vi blivande författare får. Så snälla fortsätt med dem. Det hjälper så mycket att verkligen veta.

Annie och jag rundade ingången till salongen och möttes av en vägg av kuslig tystnad. Några tittade mot oss när vi gick in. Vi hade knappt trampat in en fot innan Chantelles röst ringde som en bödels klocka.

"Stäng dörrarna bakom dig, Roger."

När jag väl stängde de tunga salongsdörrarna kramade Annie min arm hårt och vi tog plats i Chantelles publik. När jag tittade mig omkring märkte jag att några av stolarna runt väggarna hade flyttats till en halvcirkel. Chantelle satt på kanten av sin överfyllda, stora svarta läderstol vänd mot oss. Hon hade händerna knäppta ihop runt knäna. Claudio lutade sig in i hennes öra, viskade och gestikulerade snabbt. Hon hade huvudet neråt och nickade.

Det fanns en hel del oroliga ansikten bland de samlade. På stolarna satt Alex O'Donohue, Emmanuel Hammerstein, Royston Gardner och deras fruar. Hammerstein och Gardner höll sig väl åtskilda och deras fruar satt mellan dem. Männen såg oroliga ut, medan kvinnorna såg irriterade ut över att missa en perfekt fest. Vi andra stod bakom stolarna och väntade på att yxan skulle falla.

Varken Josephine eller Sylvia syntes någonstans. När jag såg mig omkring såg jag att Adrian och Jonathan också var försvunna. Jag trodde att de fortfarande var på sina poster. Strumpbyxfot Till slut vinkade Chantelle bort Claudio och tittade på de runt omkring henne. Hon reste sig och la händerna på höfterna. Senare skulle jag svära på att hon såg sex fot lång ut.

"Jag är väldigt besviken", började hon."För att bland dem jag kallar mina vänner, finns det de som skulle dra nytta av den gästfrihet jag har visat dem."

Hennes ögon fladdrade över oss. Jag undrade ett ögonblick om hon menade mig. Jag skakade på huvudet åt den löjliga tanken.

"De har inte bara utnyttjat det, utan de har medvetet och uppriktigt missbrukat det."

Hon skannade över dem som stod till vänster om mig när hon gick vidare.

"Både i affärer och socialt anser jag att ärlighet är ett okränkbart krav, och jag har blivit sviken idag."

Emmanuel Hammerstein skakade på huvudet.

"Emmanuel?" frågade Chantelle. "Tråkar jag ut dig?"

svarade Hammerstein surt. "Jag undrar bara vart det här är på väg, Geostationär bana Mer rysk. Det var bara ett dumt misstag." Hans ögon vände sig mot Gardner.

Chantelles ögon blev smala.

"Du lät detta hända på min fastighet. Du visste det. Trots din uppenbara brist på aktivt deltagande, lät du en kriminell handling ske på min fastighet. Och mot en anställd i ditt eget företag!" Hon vände sig mot Gardner. "Och vad gäller dig. Din önskan att spela ut dina äckliga kontroll-freak-spel gör mig sjuk. Du är en svag, feg, snål man. Jag har sällan sett ett beteende som är mindre passande för någon jag anlitar. Som mina advokater, Gardner och Hammerstein är avskedad. Som mina gäster är ni inte längre välkomna. Ni kanske ser er själva ut."

De båda männens fruar stod på fötter och gick mot dörren. Emmanuel Hammerstein gick för att protestera och Chantelle höll upp sin hand. Han stod och gick över framför oss alla och stannade. Han vände sig mot Chantelle och mumlade: "Ni är alla sjuka."

Chantelle ryckte på axlarna och svarade: "Jag har fotot, Emmanuel."

Hammerstein blancherad. Det såg ut som att han skulle kräkas. Hans fru frågade: "Vilket foto?" men hon fick inget svar. Emmanuel hasade ut henne därifrån så snabbt han kunde.

Gardner stod och skakade på huvudet. Han öppnade munnen som för att säga något men beslutade sig för det.Han vände på klacken och gick ut, hans fru drog i ärmen och tre eller fyra av de främsta advokaterna och deras partner följde efter honom. Jag log när jag insåg att chefen för Videomax inte skulle gå. Min chef Mike tittade på mig och blinkade en gång, stannade kvar och tittade tillbaka mot Chantelle. Jag hörde salongens dörrar öppnas och stängas kraftigt och det var det. Vi var fortfarande ungefär åtta stycken där. Chantelle vände sin uppmärksamhet mot Alex O'Donohue.

"Jag har känt dig i många år, Alex. Jag visste att du seglade din båt nära vinden, men du har spelat en annan match ikväll, eller hur."

Alex harklade sig innan han svarade. I cant get enough of her big tits Fetish "Jag vet inte vad du pratar om."

"Försökte du inte övertala Claudio att övertyga mig om att lägga upp den här verksamheten på börsen?"

"Y. ja, jag tyckte det var en bra idé. Det gör jag fortfarande."

"Och när det inte hände, vad gjorde du?"

Alex tvekade och tittade ner på sina händer. Hans fru såg ut som om hon inte hade någon aning om vad som pågick. Han tittade tillbaka upp på Chantelle och hela hans uppförande hade förändrats.

"Jag pratade med Claudios flickvän."

"Josephine."

"Ja, Josephine."

"Vill du att jag ska berätta för alla dessa snälla människor exakt vad du föreslog till Josephine. Eller är du man nog att göra det själv, guvernörskandidat O'Donohue?"

Han reste sig plötsligt och talade: "Jag har fått nog av det här. Jag går. Du kommer att höra av mina advokater."

"Om jag hör från dina advokater så hör pressen av sig, Alex."

Han ryckte praktiskt taget sin förstummade fru från sin plats och trampade fram till salongens dörrar. Han vände sig om och tittade dolkar på Chantelle innan han slutligen gick därifrån utan att säga ett annat ord.

Allt hände så snabbt att jag undrade om jag missade förklaringen.

"Roger, Annie, snälla sitt."

Annie och jag tog två av de lediga stolarna och Claudio dök upp och satte sig på armstödet på Chantelles stol, precis bredvid henne.

Chantelle suckade innan hon fortsatte."Jag antar att ni alla undrar vad i helvete som hände. Och jag skulle vilja fylla i er tillräckligt för att tillfredsställa er nyfikenhet, utan att låta som att jag startar elaka rykten. Låt mig bara säga att människor jag betraktade som medarbetare var villiga att använda mina vänner och mina lokaler, inte bara för att spela deras manipulativa spel, utan också för att skada mitt rykte och lossa mitt grepp om Domina Flagrante."

Hon såg sig omkring på oss alla.

"Den här livsstilen kompromissar inte med saker som ärlighet, sanning och öppenhet. Nästan allt annat är relativt. Man kan komma och gå från livsstilen. Man kan pyssla eller leka då och då. Det finns ingen anledning att engagera sig i en livsstil. ett nytt sätt att leva för att njuta av några av de fysiska fördelarna man kan få genom att leka med några av verktygen i vårt yrke. Med andra ord kan en person stolt säga att de bara spelar ibland och skulle vara välkomna här.

"Men när någon kommer, som manipulerar, ljuger och övertalar människor att göra saker som en del av en storslagen plan för att få mig att falla - det är dessa människor jag inte kan tolerera. Jag håller i min hand makten att förstöra dessa män. Alla för vad. För ett "misstag", lite roligt. Man har bara sitt rykte att falla tillbaka på. Och det är det enda som alltid kommer ikapp dig. Åh, du kan byta namn eller flytta till en ny stad. Man kan alltid börja om. Men är de krossade hjärtan och brutna löften som finns kvar i ditt kölvatten värt det?

"För många år sedan gjorde jag ett misstag när jag inte var ärlig. Jag sårade någon illa och hon har aldrig förlåtit mig för det. På grund av inblandning av andra som jag litade på, kostade det mig nästan mitt rykte. Om jag inte hade ljugit för någon för alla dessa år sedan kunde allt detta ha undvikits. Så jag skyller mig själv. Men jag vill att du ska lära dig något. Fetish Hot ebony teen pussy fuck Alla börjar någonstans. Att låtsas att du är någon du inte är hindrar andra från att verkligen känna dig, vilket i sin tur gör att du från att känna dig själv. Var ärlig mot dig själv först. Och börja nu."

Vi gav alla ut en kollektiv suck.Jag tror att de flesta var glada över att få sin oskuld bekräftad. Det var verkligen så jag kände. Vi satt alla där och funderade tyst över Chantelles ord.

Claudio stod och klappade händerna och flinade. "Okej, låt oss gå. Det är en fest där ute, och vi går miste om det!"

Chantelles enorma leende var en enorm lättnad för mig. Det var fantastiskt hur nära jag kände henne, även om jag bara hade känt henne några dagar. När hon tog Claudios erbjudna arm och jag ställde mig upp med Annie på min, undrade jag kort om hon någonsin skulle hitta det hon letade efter. Eller hade hon redan hittat den. Och var det en glimt jag såg i hennes öga?

Hon och Claudio gick förbi oss och Annie och jag log mot henne. Hon nickade åt oss, vinkade till oss att vi skulle följa efter och sa Nylon penna påse munnen "Kom igen!" Sedan blinkade hon åt mig. Efter allt som hade hänt, och trots att jag inte visste exakt vad det hela betydde, fick jag att flina att se henne blinka åt mig. Jag visste att allt skulle ordna sig. Chantelle hade kontroll igen.

Vi ramlade in bakom henne och Claudio öppnade dörrarna till salongen. Jag hade en känsla av déjà vu när jag befann mig i ett följe bakom Chantelle, på väg mot stora salen. Jag log för mig själv. Annie lutade sig upp och kysste min kind medan vi gick.

"Du verkar nöjd, sir," sa hon tyst.

"Jag känner att jag hör hemma här."

Hon kramade sin kropp så nära min hon kunde utan att snubbla på oss. När vi gick ut ur salongen och vände oss mot hallen, kastade jag en blick över på Jonathan, som återigen satt i telefon och pratade och log. Han nickade och vinkade till mig och jag log och nickade tillbaka. Ljudnivån på dansmusiken växte snabbt när vi närmade oss dörrarna till stora salen. Jag hade den kusliga känslan att vi skulle gå in i en tom hall och alla hade gått hem.

Min rädsla försvann snart när vi korsade tröskeln och befann oss tillbaka i det tjocka av saker.Det var folk överallt och platsen såg mer trång ut än någonsin. Dansgolvet var fullsatt och det såg ut som att det andra skiftet av dominerande och subbieutställningar hade börjat. Annie och jag befann oss bredvid Chantelle och Claudio, och Chantelle lutade sig upp och kysste min kind.

"Tack för att du försöker hålla utkik efter mig, Roger," sa hon.

"Jag borde ha kommit till dig tidigare", svarade jag. "Det verkade aldrig vara en bra tid."

"Det skulle inte ha förändrat någonting, Roger."

"Du kanske har rätt."

"Ärligt talat, Roger. Allt hände så snabbt."

"Jag vet fortfarande inte vad som egentligen hände."

"Kanske en dag ska jag berätta för dig."

"Det skulle vara bra."

Chantelle vände sig till Claudio och bad honom att dansa med henne och de var iväg. Publiken på dansgolvet svalde dem. Jag vände mig mot Annie och log. Hon hade hållit min hand tyst under hela utbytet.

Hon log lugnt mot mig och frågade: "Tror du att jag fortfarande har problem?"

Jag drog in henne i mig och la mina armar runt henne. Vi svajade i takt med musiken och jag kysste hennes varma mun mjukt. "Jag tror aldrig att du har haft problem, lilla," sa jag tyst.

Hon flinade och visade upp sina perfekta tänder. Hon kramade mig hårt och kysste mig med iver. "Jag kunde Gratis Porr Novell Devout Muslim mig med den drinken nu."

"Vad skulle du vilja?" Jag frågade.

Hon rodnade direkt. Det gick genast upp för mig vilken typ av drink hon önskade. Jag såg mig omkring för att se om någon stod tillräckligt nära för att höra vad jag skulle säga. När jag insåg att kusten var klar lutade jag mig in i hennes öra och sa tillräckligt högt för att bara hon skulle höra: "Vill du suga min kuk, Annie?"

Jag såg henne synligt svälja när jag lutade mig bakåt och såg rodnaden i hennes kinder intensifieras. Jag slickade mina läppar och log medan jag väntade på hennes svar.

"Just nu finns det inget jag hellre skulle göra mer, sir."

"Men du kan inte göra det här, Annie."

"Jag vet ett ställe."

"Inte trapphuset."

Hon fnissade. "Nej, inte där. Följ med mig."

Hon tog min hand igen och gick över mot scenens vänstra sida. Ava addams black bikini solo hd noveller I anslutning till scenen fanns en dörr som Annie öppnade och vi gled in och jag stängde den efter oss.

"Det här är rummet där vi gör oss i ordning innan vi går upp på scen."

"På scen?"

"Ja, scenen är precis uppför trappan och runt till höger om dig," sa hon och pekade. "Ljuset som kommer igenom där kommer från dansgolvet."

Jag såg mig omkring i rummet. Det var inget speciellt ovanligt med det. Ett par stolar samlades runt ett litet köksbord. Kaffebryggaren avstängd. En lounge över till ena sidan. En svart låda uppe på väggen.

En svart låda på väggen?

"Hmmmm." undrade jag.

"Herr?"

"Strunt i det. Kom hit."

Annie närmade sig med ett elakt flin på läpparna. Jag sträckte ut handen och tog hennes vågiga blonda hår i min näve och vred mig. "Jag ser så mycket fram emot det här," viskade jag och tvingade henne på knä på det heltäckande golvet. Hon sträckte sig ivrigt efter min fluga och drog ner den, sträckte sig in i min kuk genom mina boxare. Jag höll på att lossa mitt bälte Flicka som klär av sig i duschen knäppte upp spärren längst upp när hon tittade upp på mig.

"Skynda dig, sir. Jag vill det här så illa."

Jag var hård redan när jag tryckte ner byxorna över höfterna. De föll till golvet när Annie drog ner mina boxare och tog min vibrerande kuk i sin heta lilla hand. Hon smekte snabbt och spottade sedan på min kuk, inte en, utan två gånger.

"Otäckt", sa jag och log ner mot henne.

"Yes Sir," flinade hon mot mig.

"Klar du allt?" Jag frågade. Gud vad jag såg så stor ut i hennes lilla hand. Hon tittade tillbaka ner på min kuk, strök den mot hennes mun och sträckte ut sin tunga för att samla pre-cum bubblande från spetsen. Hon tittade på längden och bredden och svepte sedan tungan uppåt på sidan från basen till spetsen. Hon tittade tillbaka upp i mina ögon.

"Jag tror det, sir. Du kan alltid bara tvinga mig." Annie rodnade vid det och lutade sig framåt, tog huvudet in i munnen och sög för pre-cum, hennes hand strök fortfarande över längden.

"Jag kommer inte hålla på länge."

"Använd mig bara, sir. Jag vill ha din sperma, ditt nöje. Jag vill så gärna ha det." Hennes händer gick mot min röv och hon tryckte ner munnen längs med min kuk.

"Åh, man. Titta på det", sa jag helt förvånad. Jag kunde inte få min jacka och knyta av mig snabbt nog. Jag slängde dem i soffan och la fingrarna på båda händerna in i hennes hår. Jag gungade in i henne och den snäva ojämna känslan av att glida in och ut ur halsen fick mig på spetsen på några sekunder. Hennes händer spände sig runt min rumpa och hon stannade inte. Mina egna händer drog ihop sig i hennes hår och jag kastade huvudet bakåt, bitade ihop tänderna, försökte hålla mig, bara några sekunder till.

Stickningar rusade upp för mina ben och mina tår rullade sig i skorna. Snabbare och snabbare knullade jag hennes mun. Min kropp stelnade och jag drog ner henne hårt och grävde ner mig i hennes hals. Kendra sunderland flashing in a library Fetish Hennes tunga dansade på undersidan, munnen sög, halsen krampade och jag exploderade.

"Åhhhhhhh fuckkkkkkkkk!!!!"

Hon höll hårt och i min extas föll mina händer från hennes hår. På något sätt stannade hon där nere, sög och sväljade, sög och sväljade. Dra sedan långsamt hennes mun tillbaka. Hennes kinder urholkade och jag kände att mina ögon buktade när hon sög varenda bit sperma från mina bollar. Hennes mun dök upp när min kuk kom loss och hon fnissade och log mot mig.

"Tack för din sperma, Sir," sa hon och strök min kuk försiktigt när min upphetsning avtog.

Jag tog ett djupt andetag och skakade på huvudet och log ner mot henne. "Välkommen, Annie. Jag tror att det har inspirerat dig att ha en folkmassa bakom den dörren."

"Det var väldigt spännande, sir."

"Kom igen. Dags att lägga undan mig, lilla."

"Awww, måste jag?" svarade hon, först tutade hon och blinkade, flinade och kysste spetsen en gång till. Hon släppte genast taget och drog upp mina boxare och byxor. Hon var skicklig och fixade dem på ett ögonblick. Jag spände mitt bälte. Annie knäböjde fortfarande framför mig.

"Kyss mig, stygg tjej", sa jag och flinade.

Hon hoppade upp i mina Roliga sexställningar och slog sina armar runt min hals och kysste mig djupt. Jag kysste henne på ryggen och njöt av känslan av hennes kropp mot min när jag slog mina armar Strumpor Set Nylon Dreams Strumpor Butik hennes midja.

"Ska vi komma tillbaka?" frågade hon när jag lutade mig tillbaka.

"Jag ville ta en snabb titt runt först", sa jag och blinkade.

Jag lämnade henne stående i mitten av rummet och undrade vad jag höll på med, medan jag gick bort till väggen och kände runt lådans kant och vände spärren och öppnade den. Visst fanns det en flogger och en gröda där, tillsammans med några andra saker. Jag undrade om det fanns städartiklar i närheten. "Annie?"

"Y. Ja, sir?"

"Finns det ett badrum eller kök här?"

"Ja, sir. Det finns ett badrum högst upp på trappan till vänster."

Jag tog ner skörden och floggern och begav mig till badrummet och tog de fyra stegen två åt gången. På toppen stannade jag och vände mig om. "Stanna här, Annie."

"Jag ska, sir."

"Och Annie?"

"Ja, sir?"

"Lek med dina bröstvårtor tills jag kommer tillbaka."

Hon flinade. "Ja, sir!"

Jag såg hur hennes händer kom upp mot hennes bröst och hon stod där i sin lilla svarta klänning och nypte bröstvårtorna genom den. Jag vände mig mot badrummet och rotade under handfatet. Som väntat hittade jag lite tvättsprit och hällde lite på en handduk och körde den upp och ner för varje sträng av floggern. Jag klappade den torr och svängde den genom luften några gånger. Jag rensade bort änden av skörden på samma sätt och gjorde en mental anteckning om att lätt olja dem båda senare. Eller be någon annan göra det. Jag skrattade.

Det här ska bli kul, tänkte jag för mig själv och kände hur min kuk tjocknade.

Med skörden och floggern hållna i ena handen gick jag tillbaka till toppen av trappstegen och sprang nerför dem, vilket gav Annie en start. "Du kan röra dig snabbt när du vill, eller hur, Sir," sa hon och flinade och plockade i bröstvårtorna.

"Låt oss ta en titt på scenen."

"Vad planerar du, sir?"

"Ställ inga frågor. Och sluta leka med dina bröstvårtor, din jävel."

Hon svalde när jag tog hennes hand. "Ja, sir."

Själva scenen var gjord av trägolv och det fanns ett stort svart tyg som täckte ett Andreaskors i mitten av scenen. När jag tittade ut i publiken noterade jag att ingen tittade vår väg, som om vi vore osynliga.

"Det är för ljust under dansgolvets ljus, sir. De kan inte se oss utan att skydda sina ögon."

"Var är scenljusen?"

Hon pekade och började gå mot en mindre version av Adrians strömbrytare och rattar i kontrollrummet. "Här på det här bordet vid väggen."

På min uppmaning fortsatte Annie att förklara scenbelysningens enkla funktioner inklusive hur man tonar in, tonar ut och omkopplarna för de olika lamporna. Hon förklarade också hur Adrian kunde åsidosätta alla manuella kontroller från kontrollrummet. Jag lade ner grödan och floggern medan jag studerade belysningspanelen och såg till att jag förstod vad som var vad.

På baksidan av scenen fångade jag mig fyra eller fem olika möbelföremål också klädda i samma svarta tyg som korset. Det var tydligt att Chantelle inte hade tänkt använda scenen denna kväll. Jag gick för att undersöka, lyfte de svarta höljena på varje föremål och kollade upp dem. Jag hittade inget av särskilt intresse och tittade tillbaka mot dansgolvet och såg två långa kedjor förankrade någonstans över mittscenen, högt upp i takbjälken. De hängde ner i en kraftig Min starka ryska kvinna och efter dem med mina ögon insåg jag att de slutade med handledsmanschetter och var löst bundna till väggen.

Intressant, tänkte jag. Men jag måste flytta på krysset.

Jag undersökte och var glad över att upptäcka att korset var fixerat till en liten plattform på låsbara hjul och jag tryckte det snabbt ljudlöst till baksidan av scenen. Sedan gick jag tillbaka till Annie, som fortfarande stod nervöst vid belysningspanelen.

"Manschetterna är för låga. Hur höjer jag dem?" Jag frågade.

"Spakarna på väggen bredvid där de var bundna, sir.Gör båda samtidigt och båda händerna höjs."

"Jag ser dem", svarade jag. "Klä dig till dina trosor, bh och klackar, stygg tjej."

"Herr?"

"Du skulle suga av mig med hundra personer på andra sidan en dörr, men skulle trotsa mig när jag ger dig order om att ta av dig dina underkläder. Skulle du hellre vara naken, lille?"

Klicka HÄR och betygsätt berättelsen 🙂
[Totalt: 14 Genomsnitt: 3.3]

8 komentar na “Strumpbyxfot Fetish porrnoveller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska spam. Ta reda på hur dina kommentarer behandlas.

Escort tjejer

Don`t copy text!