Vuxenhälsoklinik

Vuxenhälsoklinik

Upoznavanje u Bosni

Ber om ursäkt till Chaucer-fansen och för eventuella anakronismer i historien. Jag hoppas att du gillar det.och skulle älska din röst (och kommentarer!).

*

"När April kommer med sina ljuva, doftande skurar, som tränger igenom den torra marken i mars och badar varje rot av varje växt i söt vätska, då vill folk gå på pilgrimsfärder."

Så börjar Chaucers "Canterbury Tales", en berättelse om tjugonio pilgrimer på vägen i april. Det var faktiskt fler pilgrimer på resan, och den här berättelsen berör en av de andra medlemmarna att gå med i gruppen, "Thee Aprille Fool"

Utan att veta av resten av gruppen anslöt sig en ny medlem till gruppen när de gjorde sin pilgrimsfärd till Canterbury, en liten man av obestämd ålder som påstod sig ha varit medlem av det kungliga hovet vid en tidpunkt och som på sitt blygsamma sätt inte bara var en rättvis sångare men var den kvickaste själen i livet. Enligt honom själv. Hans berättelse borde visa sig vara mest intressant om och när vi får höra den.

Snabb med kvickhet sa de att han var, damer gillade särskilt hans tunga och inte bara för orden som sprang ur den var den vanliga historien, sagt med en blinkning. Klädd i klara färger sades det att han hade uppträtt vid hovet och hos flera av de bättre markägarna. Om det var sant eller inte kan man bara föreställa sig eftersom han, Thomas, varken bekräftade eller förnekade vad andra sa.

"Kommer du att åka hela vägen till Canterbury med oss?" frågade mjölnarens assistent honom. Den stora mannen storleken Foolen upp och ner. "Om du är det, gör dig själv användbar och underhålla oss på vägen, eller hur?"

Thomas lutade på huvudet som om han tänkte om. "Kanske jag kommer att göra det, men Red Story Cum Shots kommer jag att försöka underhålla mig själv. Jag tycker ofta att dessa resor ger en mängd foder för mina framtida sånger och berättelser. Jag upptäcker att om jag inte är road, kommer du inte heller att bli det." Han återvände till sin promenad längs vägen, minglade bland vagnarna och andra resenärer, nynnade på några och observerade alla.

Millerns assistent, Aron, såg Thomas gå.Han tyckte om att tänka på sig själv som assistenten till mjölnaren, men var verkligen mer av sin råa. Om något behövde kraft var Aron den man valde. I tider när vattnet var lågt för att vrida kvarnhjulet kunde Aron lägga till "uppmuntran". Det räcker med att säga att nyans och subtilitet inte var hans starka sida.

Efter att solen gått ner och alla läger gjorts, samlades grupper vid brasan för en bit, en drink och framför allt sällskap. De rika åt middag i små grupper på ett lugnt sätt medan de mindre begåvade nära lägrets utkant samlades i större, starkare klumpar. Aron och Thomas fann sig samman igen i en av dessa grupper.

"Jag tänkte att du var ett av de bättres läger, milord. Vad för dig till oss denna fina natt." Aron morrade åt Thomas mellan långa klunkar öl och tuggor av mörkt bröd.

Thomas satt över elden från den store mannen. "Sanningen ska fram, min vän, de här bränderna har en bättre låga. Mer värme och mer att se. Vuxenhälsoklinik Jag föredrar sällskapet här. Mindre chans att min rygg blir prickad. Alla hot kommer vanligtvis direkt på."

Aron lät det sjunka in. Han nickade. "Det är sant. Vi säger till dig när du är en röv. Jag hade frågat dig förut om du kunde underhålla oss. Tror du att du kan. Vem vill ha en sång?" Han såg sig omkring för att se vem som var med honom. Gruppen män och kvinnor nickade och höjde ett glas. De Fan med maskingevär på humör för lite jubel.

"Mycket bra, om du vill. Jag tror att jag har en sång eller låt kvar i denna luta." Thomas stod och började plocka i sitt instrument. "En snabb sång för pigorna bland oss."

"Här bor en vacker piga som heter fröken. Du kan komma in och kyssa hennes hål, hela hennes gods alltså. Det är sjutton pence om året. Ändå kan du kyssa henne Samhällssex för vuxna du bara kommer i närheten.

Han slog ett sista ackord och bugade sig för gruppen. Särskilt en ung kvinna rodnade över orden som åtföljde hans sång. Han fortsatte med ytterligare en och annan, sjöng sånger som huvudsakligen innehöll ord med flera betydelser.För vissa var de lekfulla, för andra uppmuntrande.

Till slut när elden började dö satt Thomas och tömde en kopp som Aron presenterade. "Ni gjorde ingen besviken. Jag undrar hur du minns alla dessa ord. Och strängarna att röra med dem. Du är ett under, Mäster Thomas. Ett glas till dig!"

"En mästare är jag inte, men inte utan mina förhoppningar och talanger. Jag uppskattar din skål. Må vi få en Slå Dat Ass och trevlig resa!" Thomas räckte fram sitt glas efter mer och Aron var tvungen. "En klunk eller två till och iväg med mig. En lång dag idag och lovar mer imorgon." Sakta kom alla vid elden till samma slutsats och gled iväg i mörkret.

De många kopparna tog vägen för Thomas och medan månen fortfarande var hög kände han ett behov av att gå och befria sig från en kopp eller mer. Medan han var borta från lägret och gjorde sin plikt, hörde han ett prasslande bakom en buske och gick för att se vad det kunde vara. Vem vet, det kanske är en kanin till morgondagens gryta?

När han tyst rörde sig runt lövverket, spanade han på mjölnarens man med pigan från lägret. Det verkade som om de brottades och hon var inte på väg att vinna matchen. Horny lesbian teens masturbation Fetish Thomas såg på när Arons tjocka hand kupade pigans bröst och klämde den mjölkiga huden i månskenet.

"Nej, jag ber dig. Jag gav dig en kyss som du bad om, men du vill ha mer än jag kan ge." Det låg desperation i orden som den unga kvinnan viskade. "Snälla, inte mer." Hon försökte röra sig, men hon skulle ha haft större framgång om hon försökt flytta trädet som de låg under.

Thomas tittade en stund till och harklade sig med ett "Huh-huh." Han tillkännagav sin närvaro och klev runt busken in i gläntan där det intrasslade paret slingrade sig omkring. "Åh, ursäkta. Jag trodde jag hörde morgondagens middag röra sig här. Jag hade helt klart fel." Han såg Aron vända på huvudet för att se vem som vågade avbryta. Han såg pigornas ögon bli stora.

"Fool. Det här berör dig inte. Gå tillbaka till lägret." Aron skällde på Thomas.Samtidigt som han höll hårt i bröstet täckte han handen helt.

Thomas stod i ljuset. "Jag skulle, men det här intresserar mig. Dessutom. Jag kanske går vilse. Eller så kanske du behöver hjälp. Du kanske har storlek på din sida, men se upp, hon är en listig piga. Har du kollat ​​efter vapen. En nål kanske väntar för du har de där kläderna. Och det finns andra vapen en kvinna kan släppa lös när hon väl har en man där hon vill ha honom."

"Sluta. Bort, du, du. Det är ingen affär för dig." Aron började resa sig, han vände sig bort från vad han hade hoppats skulle bli hans pris. "Jag behöver dig inte."

"Jag ber att skilja mig, min store vän." fortsatte Thomas. Hans röst var lika lätt som Arons var grym. "En världslig man som du skulle säkert veta om de gissel en kvinna kan drabba en man. Det duggregn som inte kommer att sluta, kokar fyllda med puss som utvecklas på ditt skaft. Pissin' blir som en flytande låga. Äldre Kvinnor Med Fina Bröst har du sett det hos sjömännen som har njutit av det. Det är överlägset bättre att ta saken i egen hand än att riskera ett sådant öde."

Ord har ett sätt att tömma inte bara egon utan även manlighet. Det verkade som om ett eller två ord hade nått Aron. Kanske insåg han att hans spel upptäcktes eller att den lilla mannen före honom inte skulle gå. I vilket fall som helst grymtade han och reste sig. Han stod en stund, stirrade på Thomas och gick förbi honom mot lägret.

Thomas pustade ut en lättad suck. Fetish Big titted hottie noelle easton in sexy white knee highs Hade han velat hade Aron kunnat dela honom i två delar. Men han var fortfarande hel. Han vände sig mot kvinnan som fortfarande låg på marken framför honom och gick till henne. "Är du okej. Vad jag ser mår du bra, men jag hoppas att allt som har skadats är din stolthet." Han borstade tillbaka en ranka hår på plats. Hennes mörka ögon glittrade i mörkret.

"Jag mår bra, tack vare dig, snälle herre. Ett ögonblick eller två till och han skulle ha haft hela mig. Jag är skyldig dig. Och jag tackar dig." Hon tittade på Thomas, men gjorde inget för att resa sig.

"Du är skyldig mig och du tackar mig. För att bara stilla min nyfikenhet om vad som kan finnas bakom busken. Jag tycker verkligen att det är hög betalning. Även om du har rätt i att karln verkade nära att hämta dig som sitt pris. Jag hörde dig säg att han bad om en kyss och du var skyldig, är det så det började?"

"Ja, han bad om en kyss. Jag såg inget ont i det. Månen är ute, det är en trevlig natt för den här tiden på året. Jag gav honom en kyss, men han ville ha mer. Mer än jag ville dela med mig av. Med honom." Hon vred lätt på huvudet och lät månskenet åter leka med hennes ögon.

Thomas flyttade bredvid henne. "Du säger att du inte ville dela mer, och han gick för att ta det. Är det så. Hur känner du nu för att dela. Kanske kan skulden du är skyldig återbetalas med en kyss. Och med lite ränta kanske?"

Pigan flyttade nära. "En kyss att återbetala är det minsta som kan göras. Han ville ha sin på sina läppar. Var kan du föredra din. Och kommer du att ge tillbaka den när den väl är given?" En tunga rann längs hennes läpp och hon bet den nedre medan hon väntade på hans svar.

"Åh, de val du presenterar. Jag har en stav som har blivit ganska styv och skulle älska den kyss du erbjuder dig att betala. Och självklart lämnar jag den gärna tillbaka. Ni kvinnor har lyxen att ha två uppsättningar läppar. Berätta vem ska jag betala till?" Thomas började lossa knapparna på sina byxor medan han rörde sig för att lägga sig bredvid kvinnan.

"Tillåt mig, snälle herre. Som piga är jag ganska bra med knappar och fästen." Hon lossade hans byxor och befriade den hårda kuken från dess fängelse. Det var vid full uppmärksamhet och hon flyttade sin hand längs Fetish längden. "Jag har inte haft chansen att kyssa huvudet på en av dessa. Låter du mig försöka. Jag tror att det kan vara kul att se vad som händer när den möter min tunga." Hon använde sin hand för att dra höljet av förhud från spetsen av hans oklippta kuk och placerade sina läppar på honom. Hennes mun öppnades och spetsen försvann inuti. Hon höll honom så och drog tungan runt den känsliga knoppen.Han stönade mjukt medan hon fortsatte och tog honom djupare in i munnen.

"Det är den djupaste kyssen av alla" viskade Thomas. "Och en mycket söt. Jag hoppas kunna återgälda dig med en lika djup." Han placerade en hand bakom hennes huvud medan hon fortsatte att kyssa och slicka och reta hans härdade kuk.

För vad som verkade en timme betjänade hon hans kuk. Nuts slapping her pussy noveller Att slicka, sluka, guppa upp och ner, använda läppar, hand och tunga för att leverera våg efter våg av njutning till honom. Till slut kände han hur det skulle bryta ut. Han böjde ryggen och släppte ett stön av välbehag. När det flydde hans hals, flydde hans sperma spetsen på hans kuk. Strängar av het Brandi Belle Berättelse om avsugning forsade fram, några hittade ett hem i pigornas ansikte, en droppe eller två på hennes läpp. Hon sprang runt med tungan och smakade på hans offer medan hon flyttade för att torka bort resten.

"Mmmm. Du är en salt, du är. En välsmakande belöning du ger." Hon satte sig lätt upp medan hon såg på honom som låg framför henne i månskenet. "Jag måste erkänna, jag tillåter inte många män att ta del av mig. Men jag måste erkänna, eftersom jag skulle ha blivit tagen om du inte kommit med, känner jag ingen skam att ge mig själv till dig det som räddade mig från det ödet. Jag skulle bli knullad ikväll, jag vill åtminstone bestämma vilken jag ska ta." Hon uttalade knullad med ett långt "O", som "fooked".

Thomas reste sig till en armbåge. "Långt innan någon blir "fooked", tror jag att du ville få den kyssen tillbaka. Har du någonsin fått de underläppar du har blivit kysst. De måste vara avundsjuka på de som får se dagens Het illaluktande Strumpbyxor It och ses av alla. Jag föreslår att jag ska vara lite uppmärksam på dem. Vad säger du om det?"

"Jag kan ärligt säga att de inte har kyssts. De har skiljts åt av fingrar och en kuk eller två, men aldrig en tunga. Tänk på att de bevakas av en buske. Du måste skilja det innan du hittar den rosa. " Hon la sig tillbaka och började dra upp fållen på sin klänning. Den steg långsamt över knät.Högre och högre avslöjar samma mjölkvita hud som Thomas hade sett på hennes bröst och hade sett bli färgad av rodnad när han hade sjungit hans låtar tidigare.

När han såg till slut dök en mörk fläck upp. Vid föreningen av hennes kropp och hennes ben växte hår i överflöd. En fläck verkade vara gömd bland håret, och om inte hans ögon bedrog, verkade det fuktigt och inbjudande.

"Jag tror att jag ser de försummade läpparna i månens ljus. De förtjänar uppmärksamhet. Kanske först med ett finger och sedan en djup kyss." Med det flyttade Thomas en hand Kirra Lynne berättelse hennes ben och kände värmen från sitt kön. Han spårade konturerna av läpparna och lekte med det tjocka halmtaket innan han placerade ett finger vid öppningen. Han tittade in i hennes ögon när han gled inuti henne. "Herregud, vilket varmt inbjudande ställe. Skulle jag kunna krypa in där med det lyckliga fingret. Det kanske jag gör, bit för bit. Ariel winter thong pawg celebrity ass gif Fetish Men nu får det här fingret ta hand om det." Han rörde ansiktet nedåt och började knapra på det ömma innerlåret på hennes ben, och steg upp mot facket.

"Åh, ja. Ditt finger är en välkommen besökare. Du kan låta honom bjuda in en vän eller två på besök. Vi vill inte att han ska vara ensam. Dessutom är det ett stort jobb att fylla och han kan behöva hjälp ." Hon la sig tillbaka och öppnade sina ben bredare för bättre åtkomst.

"Då ska han ha sällskap!" Thomas förde ett andra finger in i den fuktade quimen och flyttade sin mun för att täcka toppen av öppningen. Han kastade tungan mot en hård liten knapp som hade dykt upp. "Jag tror att jag har avslöjat en juvel här mellan dina ben. En pärla i en vacker miljö som omsluter mina fingrar. Jag måste kyssa den ringen för att visa min uppskattning." Hans tunga började rasande knäppa mot hennes klitoris medan hans fingrar gled in och ut. Efter en stund flyttade han tungan för att ta fingrarnas plats och smakade på den söta spriten av hennes fitta medan fingrarna rullade den härdade lilla nubben på toppen mellan sig.Fingrarna blinkar, tungan susar ut Thomas förblev fokuserad på platsen mellan hennes ben medan hon vek och rullade sig under hans ansikte.

Plötsligt sträckte sig hennes händer ner och tog tag i hans hår och höll honom hårt mot hennes våta länd. Hennes rygg krökte sig och han tog tag i de runda högarna av hennes rumpa som höll henne mot honom. Hon kände en våg rusa över henne och han kände hur hon darrade när hon började sperma. Ett ryck, en spasm och hon låg tillbaka och var helt stilla.

"Mitt ord, jag hoppas att jag inte har dödat dig. Du är okej, eller hur?" Thomas låtsades vara orolig, att veta att hon mådde bra, bara njuta av en fullständig release.

"Åh, jag lever. Har precis spenderat. Jag tror att fransmännen kallar det "Le petit morte", den lilla döden. Jag har aldrig riktigt haft den känslan. Det var underbart." Hon sa orden mjukt medan hon slöt benen och kröp ihop lite. "Jag undrar om jag kommer att känna det igen?"

"Vi undrar alltid vad framtiden har att erbjuda." Thomas lutade sig tillbaka och tittade på kvinnan framför honom. "Jag vet att jag fick syn på den där underbara röven på dig. Två väl rundade bröd som verkade skrika ut att bli knådade. Det verkar som om min prick återigen är stålhård. Du kanske kan förse den med ett fodral?"

"Vad föreslår du, min gode man. Vill du kliva upp på mig som en hund kliver upp till sin kompis. Ta mig bakifrån. Eller skulle du göra mig som en man gör en annan. Jag har ingen förkärlek för det. Men jag kommer att böja sig för din vilja om det kan innebära ännu en glädjeanfall." Kvinnan rullade åt sidan och reste sig på alla fyra och visade sin välformade bakdel. "Man kan säga att det är två månar ute ikväll. Sträck ut handen och ta den du vill ha." Med en skakning gjorde hon det klart vilken måne hon menade.

Thomas rörde sig bakom henne och presenterade sin härdade kuk. Han gled in den mellan den fuktiga rosa slitsen och retade henne med spetsen. "Jag tror att min kille är rädd för mörkret. Den sista mörka platsen han var hittade han tänder. Han verkar vilja glida runt ut henne lite innan han kommer in."

"Ha. Han kommer inte att hitta några tänder där inne, men om han väntar för länge kommer han aldrig att veta. Porten kan stängas och lämna honom utanför." Hennes rumpa vickade mer och tryckte tätt mot Thomas så att han kunde känna hennes varma, våta fitta som ganska ber honom att komma in.

I en rörelse rörde han sig bakåt och sedan framåt och sänkte sin kraftiga stav i det våta, heta hålet. Läpparna slöt sig runt honom när han såg den försvinna. Han drog sig tillbaka och skaftet glänste av vätan som det tagit upp. "Åh, det är bra att se honom dyka in och återvända täckt med din essens. Han dricker in den och kommer snart att lägga sin egen till mixen." Thomas tog tag i hennes höfter och började metodiskt glida in och ut. Varje slag något snabbare än det förra.

Månen ovan vittnade om föreningen mellan de två när de blev en gungande enhet. Thomas stötte och drog tillbaka och stötte igen. Hembiträdet flyttade sina höfter med honom glidande bakåt på skaftet lika mycket som han gled in i henne. När vågorna möter stranden, så tog deras rörelse en rytm. Inte den ena över eller över den andra, utan två som rör sig som en, badade i ett blekt sken.

Deras rörelse blev snabbare och Thomas frågade först "Är du nära. Jag är nära att explodera, kan du vara med mig?" Han stack in så djupt han kunde gå, tryckte in sina ländar i det mjuka köttet av hennes rumpa, tog tag i hennes höfter och höll henne hårt mot honom.Han kände hur hans kuk började krampa.

"Jag är här också. Fyll mig med din juice. Jag känner att jag kan ta allt. Den varma mjölken på din kuk. Ge den, så att jag inte måste använda min hand för att samla varenda droppe som från kornas spene. " Hennes röst dämpades något när hon talade mot marken med sin röv förenad med hans bultande kuk.

"Jag tror att du har allt. Jag har inte besparat dig något. Kanske en droppe på spetsen om du vill kolla." Thomas gick tillbaka på hälarna och hade fortfarande en rejäl erektion mellan benen.

"Jag kommer inte att vara girig. Spara en droppe dagg till liljan. Men jag kanske njuter av det en annan gång." Kvinnan reste sig, kjolen täckte hennes hud.Hon växlade runt och på ett ögonblick var hennes kläder tillbaka på plats som om ingenting inte hade hänt. "Jag måste komma tillbaka, jag känner ett behov av att sova lite innan solen kommer tillbaka och vi börjar vår resa igen. Ingen anledning att gå mig, jag vet vägen." Hon reste sig för att gå.

"Men ett ögonblick. Jag behöver veta ditt namn. Jag kanske använder det i en sång en dag. Skulle du vilja ha den äran?" Thomas stod och drog byxorna till midjan. "Dessutom kommer vi att vara på den här vägen i flera dagar till och jag är säker på att vi kommer att dela tid tillsammans."

"Mitt namn i en låt av dig. Jag Brinnande penis efter utlösning inte att det behövs. Men jag heter Tess. Det är allt du behöver. Mitt fullständiga namn får vänta. Det kan vara Elizabeth eller Theresa eller Tessa. "Det är inte Mary, söt och ren som du har funnit. Tack för erbjudandet, men jag behöver inte bli ihågkommen i en sång. Jag är säker på att jag kommer att bli ihågkommen på andra sätt." Med det vände Tess och gick tillbaka till sin plats i lägret.

Thomas sträckte på sig och tittade upp mot aprilmånen. Ljust och glänsande. Den såg allt, men sa ingenting. Ett prasslande kom från buskarna bakom där Thomas och Tess hade anslutit sig. Aron dök upp ur snåret.

"Jag såg att vår plan fungerade, Thomas. Du räddade henne från det här monstret och hon var mer än tacksam. Tacksamhet är en underbar sak." Aron räckte fram handen mot den mindre mannen.

"Visst, Aron. Planen är sund. Du använder din maktbegåvning, jag använder min med rätta. Den här Tess var väldigt tacksam, faktiskt två gånger tacksam. Så söt belöning."

Aron skrattade. Det verkade lite olikt honom, men den stora mannen hade humor som det verkade. "Sanningen ska sägas, jag tycker om att titta. Det är bättre underhållning än du ger med din låt. Du spelar det här instrumentet bättre än det av trä." Han pekade mot Thomas gren.

"Ja, andra verkar gilla mina talanger. Tess gillade det här, men andra gillade låtarna." Thomas satte käken och stod upp för sig själv. "I själva verket, oavsett om hon vill ha en sång eller inte, jag har en jag kommer att sjunga för henne ikväll."

Det osannolika paret gick genom borsten tillbaka till lägret. Medan de gjorde nynnade Aron och Thomas sa orden till sin nya berättelse.

Tess erbjöd henne ära, Han hedrade hennes erbjudande. Det var ära, erbjudande, ära, erbjudande hela natten lång. De säger att en gång en kung, alltid en kung. Men en gång en riddare räcker, förutom för Tess som alltid vill ha mer

Klicka HÄR och betygsätt berättelsen 🙂
[Totalt: 90 Genomsnitt: 3.8]

2 komentar na “Vuxenhälsoklinik Fetish sexnoveller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska spam. Ta reda på hur dina kommentarer behandlas.

Escort tjejer

Don`t copy text!