Hemtjänstporr

Hemtjänstporr

Upoznavanje u Bosni

"Snyggt", tänkte Mitchell när hon undersökte den unga personen på hennes framsteg. Hon hade aldrig sett någon som exemplifierade ordet så. De var små och smala, ungefär en hand kortare än hon själv, med ett moln av mjukt, fluffigt, vitblont hår som en gloria runt huvudet. Deras ögonfransar var långa och tjocka, deras smala näsa en nyans rosa än resten av ansiktet. Fylliga läppar rynkade ovanför två stora framtänder, dockliknande i sin pertenhet.

Tänderna sjönk långsamt in i den kuddiga underläppen. Ms Mitchell tittade på, uppslukad och slet bara bort ögonen när personen hostade blygt.

"Förlåt, vad?" Hon sa. Hon hade inte lyssnat på ett ord, alltför fängslad av den här lilla ängeln som hade dykt upp vid hennes ytterdörr. Hur hon skulle älska att bita den där underläppen själv, dra tänderna över den tills den blommade rubinröd.

"Um," sa den unga personen, "så, det är det nya SavePlus-kreditkortet. Just nu erbjuder de en - när du registrerar dig - de erbjuder en -"

"Ett kreditkort. Jag behöver inget kreditkort." Nästan säkert en bluff. Förmodligen hade de handvalt ut den här personen för jobbet, i hopp om att folk skulle bli för distraherade av sitt kerubiska ansikte för att lyssna på detaljerna.

Personen rodnade, en ljuvligt mjuk nyans av rosa mantel deras kinder och näsa. "Åh, ja. tack i alla fall." De vände sig till huvudet nerför trappan och Mitchell bjöds på en vy av deras snäva, hjärtformade rumpa som spände sig mot deras svarta skinny jeans.

"Vänta!" hon ringde. "Det är allt?"

De vände sig om och tittade upp på henne genom sina fransar från nedre trappsteget. "Vad?"

"Inte en bra säljare, eller hur. Ge upp vid första tecken på motstånd." Mrs Mitchell log illvilligt mot dem, en njutningsrus översvämmade hennes mage när de blev lite djupare rosa.

"Jag tänkte bara - jag ville inte slösa bort Spermafyllda gummi tid."

"Snällt av dig." Ms Mitchell lutade sig mot dörrkarmen.Hon var klädd i en sliten gammal t-shirt och små, lösa pyjamasshorts - kanske inte de mest smickrande, men hon visste därifrån att den unga personen troligtvis fick en bra bild av hennes tjocka, välmusklade lår och välformade vader. "Du måste vara törstig, det är en brännhet där ute. Varför kommer du inte in för en drink. Du kan jobba på att övertyga mig." Hon vände sig om utan att vänta på svar och gick in. Efter ett slag hörde hon hur deras stövlar med tjocka sulor dunsade på verandatrappan och flinade för sig själv.

"Jag heter Ms Mitchell, förresten," ropade hon över sin axel. Hemtjänstporr Hon funderade på att ge sitt förnamn, men något med hur personen såg på henne - ett slags skyggt, undergivent begär - sa att hon hade det bättre med "Ms." Hon trodde att hon hade minst 15 år på sig i alla fall - det kändes lämpligt, på något sätt.

"Vi", kom svaret bakom henne.

När Vi kom in i köket efter att ha fumlat av sig stövlarna i dörröppningen, hade Mitchell redan hällt upp ett glas lemonad och satt mitt emot det vid köksbordet och tittade på Vi med ett elegant, kattlikt leende.

"Har du inga?" sa Vi och sjönk ner i köksstolen mitt emot Mitchell.

Ms Mitchell viftade luftigt med en hand. "Jag är glad att bara titta på dig."

Vi tog en trevande klunk av lemonaden. "Det är en konstig sak att säga."

Ms Mitchells leende vidgades. "Är det?" Hon lutade sig lite bakåt i stolen, böjde ryggen lätt och godkände hur Vis ögon fladdrade snabbt ner mot hennes bröst.

"Ja, jag menar." Vi gjorde en paus, deras ögon tog ytterligare en snabb resa ner till ms Mitchells bröst. "Jag känner att jag är på väg att bli - ja, fru Robinsoned, du vet?"

Ms Mitchell skrattade, men svarade inte på insinuationen. "Så. berätta mer om det här kreditkortet."

Vi tog en klunk till. "Du vill inte ha en, egentligen - jag jobbar bara där i ett par veckor till - det är bara en tillfällig sak." De lutade sig närmare, viskade: "Jag är ganska säker på att det är en bluff."

Ms Mitchell höjde sitt vassa, smala ögonbryn. "Verkligen?"

Vi nickade ivrigt och tog ytterligare en klunk av saften, och verkade plötsligt bli medveten om hur snabbt de drack. De satte hastigt ner glaset. Deras händer snurrade i deras knä.

"Så säg det här," sa Mitchell, "om du inte ska övertyga mig om att skaffa det här kreditkortet. varför kom du in?"

Vi tittade ner på deras händer, plötsligt fåraktig. "Tja. jag vet inte. Jag menar, du gör. det är vad du gör, eller hur. När en het mi- jag menar, en het äldre kvinna bjuder in dig?"

"Har du tänkt kalla mig en het milf?"

Vi ryckte på axlarna med tungan.

Ms Mitchell skrattade. "Jag ska låta dig veta att jag inte har några barn."

Vi stirrade i deras knä, deras kinder djupnade till rödbetor.

Ms Mitchell låtsades en djup suck, även om hon internt var positivt glad. "Jag antar att eftersom du verkligen inte kommer att övertala mig till det här kreditkortet. kan jag vara villig att låta dig övertala mig till något annat."

Vi fick stora ögon. "Äh. som vad?" sa de med rösten i halsen.

"Åh. vad kallade du det. Mrs Robinsoning?" sa ms Mitchell ömt, med ögonen på Vis ansikte.

"Du - menar du det?" Viskade Vi. Ms Mitchell nickade.

"Varför Latin Dance Night Club du inte upp på övervåningen?" sa hon mjukt. "Jag ska städa upp det här." Hon lyckades ta sig in i deras rumpa när de sprang uppför trappan. Hennes eftermiddag tittade upp.

"Vänta - det här är lite snabbt -" Vi flåsade när Mitchell lossade spännet på deras behå. Hon gjorde en paus och tittade ner på Vi-cheeks rosa, bröstet höjde sig, konturerna av deras kuk ansträngde sig mot det svarta på deras jeans. Hon lyfte på ett ögonbryn. "För snabbt för dig. Handjob in the mirror BDSM Vi kan sluta."

"N-inte för fort för mig", stammade Vi snabbt, "jag bara, jag vill inte - jag menar, jag försöker inte, att pressa dig till någonting."

Ms Mitchell skrattade. Själva tanken på att den här tjugoårsåldern utnyttjade henne. Hon lutade sig över dem, tog en av deras bh-kupor i tänderna och drog försiktigt ner den."Vad sägs om det här," spinnade hon mjukt, "jag bestämmer - och du får inte röra mig om jag inte Shake That Ass det. Låter det som att du utnyttjar mig?"

Hon kände hur Vis kuk ryckte mot hennes mage när hon pratade. "Nej - nej frun", viskade de.

"Bra." Hon tog ett av deras små bröst i ena handen, kupade och klämde försiktigt. Bröstvårtan var mjuk som om den väntade på henne, babyrosa och pert. Ms Mitchell kysste Vis bröst och arbetade sig sakta upp mot bröstvårtan. När hon nådde den lät hon munnen falla över den, varm och blöt och översvämmad av saliv. Vi stönade av känslan och deras huvud föll bakåt.

"Gillar du det?" frågade Mitchell och flinade och rullade deras andra bröstvårta mellan fingrarna.

"Fan, ja, Ms Mitchell - jag menar, frun, jag menar -" Vis ord försvann i ytterligare ett stön när Ms Mitchell sög in deras bröstvårta i munnen igen och gnällde tänderna över den.

"Jag har en idé", mumlade hon. Skickligt drog hon en hand ner i deras midja och öppnade knappen på Tanner Mayes gör anal jeans. Medan de tittade på, storögd, gled hon en hand ner på framsidan av deras jeans och vaggade försiktigt deras släta kuk. "Varför kallar du mig inte älskarinna?"

"Ja, matte," stönade Vi.

"Och?" uppmanade hon och klämde deras kuk lite hårdare. "Vad ska jag kalla dig?"

"Jag är - åh, fan, älskarinna, det känns så bra - kan jag vara din lilla flicka, din lilla slampa, snälla?"

"Det är perfekt." Ms Mitchell doppade huvudet och sög Vis bröstvårta igen, hennes hand kröp lägre i jeansen för att vagga deras bollar. De täta jeansen hindrade dock mycket rörelse, så hon drog tillbaka sin hand och började rycka av dem.

"Hur är det med dig?" frågade de, deras kropp slappnade av när hon klädde av dem. "Jag vill träffa dig."

Hon skrattade och drog ner deras jeans och underkläder på en gång och sträckte sig försiktigt ner i deras underkläder för att frigöra deras kuk. "Allt prinsessan önskar."

Mitchell drog av sig skjortan och shortsen och avslöjade ett svart underklädesset, satinigt men ändå stramt och disciplinärt.

Vi stirrade, deras mjuka mun hängde lite öppen. Ms Mitchell sträckte sig fram och knäppte försiktigt deras käke.

"Har din mamma aldrig lärt dig att det är oförskämt att stirra?"

"Förlåt - förlåt, jag bara - planerade du det här. Eller - något?"

Hon ryckte på axlarna. "Jag säljer bilder på nätet ibland. Hjälper till att klä ut mig. Kom nu hit." Hon kysste Vi försiktigt på läpparna, höll fortfarande tag i deras käke, och återförde sedan munnen till deras bröstvårta, medan den andra handen drev mellan deras ben. Hon masserade deras rumpa, klämde, smekte och förde sedan upp ett finger mellan deras rumpa kinder. De spände sig lite under henne, och hon drog tillbaka sin hand.

"Någon som tar dig dit?" frågade hon mjukt.

Vi skakade på huvudet. "Aldrig - med någon annan. Men jag har gjort - på egen hand har jag gjort - ja, du vet."

Ms Mitchell flinade. "Jag vet." Hon knäböjde mellan deras ben, lyfte upp deras lår på sina axlar och spred deras rumpa. Hon tittade upp på dem. "Är det här okej?"

De nickade och hon började kyssa deras höftben och mage, blöt och slarvig och högt, och arbetade ner munnen. Hon gjorde en kort paus för att suga in en av deras bollar i hennes mun, och de stönade av njutning och grävde en hand i hennes hår. Hon släpade tungan nedåt från deras bollar, längs deras smuts, och släpade deras rövhål med tungan, lappa mot den rosa, lite sura rosenknoppen tills deras lår darrade runt hennes öron.

"Fan, älskarinna - snälla - mer, mer snälla."

Ms Mitchell gav deras rumpa några sista slickar och drog sedan läderväskan som höll hennes leksaker mot henne. BDSM Lily kwii Vi såg med hungriga ögon när hon drog remmen ur väskan, mörklila och slät med en avsmalnande, rundad spets. Hon knäppte på läderremmarna runt midjan och drog i de dinglande ändarna tills remmarna bet läckert i hennes lår och rumpa kinder. Hon drog också upp en liten flaska glidmedel, knäböjde bredvid Vi.

"Oroa dig inte, min tjej, vi börjar inte med det här." Hon körde en hand längs remmen och den studsade obscent. "Jag måste se hur långt du kan ta ner det i halsen innan det går i rumpan på dig."

Vi kröp skyldigt fram på händer och knän och böjde sig över remmen, sög in längden i munnen nästan omedelbart, med munkavle när spetsen träffade deras matstrupe.

"Oj, sakta ner lilla flickan. Inte så grovt. Ta dig tid. Här, knä så här." Hon flyttade runt Vis kropp bredvid sig, så Vis små bröst dinglade över hennes ena lår, deras rumpa inom räckhåll när de guppade med huvudet mot hennes rem. När de sög, la hon en latexhandske på ena handen, smörjde in den och sträckte sig runt bakom dem och arbetade in ett finger i deras rumpa.

"Åh!" Vi tittade upp på henne, förvånad över känslan. Deras ögonfransar fladdrade när Mitchell Lärarnas sexskandal ut fingret långsamt och tryckte sedan in igen.

"Känns det där bra?"

"Ja, matte," viskade Vi. Ms Mitchell kände hur deras röv dras åt på hennes finger.

"Slappna av", mumlade hon. Hennes andra hand drog det mjuka molnet av deras hår bort från deras ansikte när de återupptog rörelsen på hennes kuk. "Det är min duktiga flicka. Du har det så bra. En så bra liten slampa." Vi gnällde runt remmen, sedan kvävdes lite när Mitchell stack upp i halsen på dem.

"Det är det, jag slår vad om att min duktiga slampa kan ta hela den här grejen, eller hur. Där går du." Vi kvävdes och gurglade lite när deras mun träffade basen av remmen. Ms Mitchell kunde känna värmen från deras saliv droppa på hennes fitta. De flämtade när de drog sig undan och sög girigt luft innan de störtade ner Hemtjänstporr igen.

Ms Mitchell drog ut sitt finger från deras rumpa och lade till ett finger, gled in i knogen och krökte sig lite för att träffa deras prostata. Vi grymtade runt remmen i halsen, deras ögon rullade tillbaka i huvudet.

Ms Mitchell lutade sig mot deras öra. "Du är på väg att känna remmen i rumpan, Full erotisk sex flicka - är du redo?"

Med ett halt ljud drog de bort remmen från munnen och flämtade, "Ja, älskarinna - ja, snälla. Fuck my ass."

Ms Mitchell placerade sig bakom dem på sängen och tryckte bestämt på deras rygg. "Du måste hålla ryggen välvd för mig, okej. Jag vill inte behöva berätta för dig två gånger."

"Ja frun", mumlade de, ansiktet begravt i kuddarna.

Ms Mitchell lättade på remmen i deras Cristiano Ronaldos flicka, sakta, långsamt. Då och då spände de sig och tappade den släta bågen i ryggen, och hon var tvungen att ge dem en liten smäll på rumpan för att påminna dem om att slappna av. Snart nog gled hon hem remmens ände och vilade där ett ögonblick och njöt av åsynen av att de tog henne allihop.

"Snäll tjej," mumlade hon, "Titta på dig, tar allt. Vilken bra slampa. Är du redo?"

"Ja frun", svarade de, rösten spänd av välbehag.

Ms Mitchell började stöta i en långsam, jämn rytm, varje stöt lite mer kraftfull än den förra. Vi grymtade varje gång remmen gled hem och gnuggade fram och tillbaka över deras prostata.

"Ja, älskarinna", flämtade de, "du är så stor - så stor i min rumpa - herregud - jag känner mig som en så smutsig slampa med en stor kuk i rumpan."

"Mmm, du är en smutsig slampa," sa Mitchell och drog lätt med sina naglar längs Vis bara rygg och höjde blekrosa ränder. "Jag tror inte att jag tror att det här är din första gång. Du tar den här kuken så bra. Jag kanske borde gå lite hårdare för att vara säker."

"Åh!" Vi skrek när Mitchell ökade tempot. "Åh, fan - fan det är så bra." De flämtade när Ms Mitchell sträckte sig under dem och kupade deras bröst och justerade bröstvårtorna fram och tillbaka i en grov rytm med sina stötar.

"Jag har aldrig kommit från bara min rumpa förut," stönade Vi medan hon knullade dem. "Jag gör inte - jag vet inte om jag kan."

Ms Mitchell skrattade. "Du borde lära dig snabbt.Jag njuter av att jävla den här tighta rumpan, jag tror att jag fortsätter tills du kommer åt mig." Hon slog hårt på deras rumpa när hon såg dem sträcka sig efter sin kuk. "Nu, nu. Det blir inget av det ikväll. Du sa att jag kunde göra vad jag vill mot dig - jag skulle vilja se dig komma från rumpan åt mig." Hon gav dem ett par smisk till Lagen om skyddstjänster för vuxna gott skull, och gned sedan den röda fläcken på deras rumpa. "Här -" hon gjorde en paus och lättade långsamt på remmen ur Vi's rumpa. "På din rygg. Jag vill se dig komma på dig själv som den smutsiga tjej du är."

Lydigt rullade Vi på deras rygg och Mitchell gled inuti dem igen. Hon var noga med att inte låta sin egen njutning synas i ansiktet, men inombords tjöt hon. Hung boi noveller Hon kunde inte tro att den här vackra, vackra lilla främlingen var här, på deras rygg, benen spridda för henne. De hade kommit för att lura henne till ett kreditkort och nu låg de här i hennes säng, hennes kuk begravd djupt i deras rumpa. I denna vinkel kunde hon leka med deras bollar om hon ville, och det gjorde hon, klämde försiktigt, masserade dem och rullade runt dem i handen. Hennes andra hand doppade in i Vis mun - Vi sög slarvigt, ivrigt på hennes fingrar - och gick sedan tillbaka till deras bröstvårta, blötlade den, vilket gjorde det svårt med Vis egen saliv.

Vis ögon var stängda, deras andetag blev kort och hård, små gnäll flydde dem för varje utandning.

"Känns det bra, min tjej?" spinnade hon.

De var nästan förbi språket, vilsna i en virvelvind av sensation och njutning, men de lyckades flämta ut, "Så bra - så bra - snälla, älskarinna - snälla rör min kuk. Jag behöver sperma så mycket, snälla, snälla - "

"Åh, var skulle det vara roligt med det?" sa Mitchell och klämde bestämt på Vis bollar och njöt av hur de stönade och vred sig under henne. "Kom igen, söta tjej. Jag vet att du kan göra det. Tro mig, det känns så bra att komma inifrån." Hon saktade ner, malde sig in i dem, rullade höfterna. Vi flämtade, deras andetag darrade, ena handen grep om Mitchells lår."Du vill vara min goa tjej, eller hur?"

"Ja, åh, ja matte, jag är din goa flicka - sluta inte knulla mig sådär - åh, det är så djupt -" deras ögon fladdrade upp, pupillerna blåste, irisarna nästan uppslukade av det svarta. "Kan jag leka med dina bröst, matte. Snälla, jag vill så gärna sperma åt dig. Jag behöver lite hjälp."

Ms Mitchell suckade. "Tja, eftersom du frågade så snällt." Hon sträckte sig bakåt och knäppte upp sin bh och lät sina stora bröst falla fria. Hon lutade sig lite, hennes bröst hängde ovanför Vis ansikte.

Vi stönade, sträckte sig upp och kupade Mitchells bröst, strök bröstvårtan i takt med Mitchells stötar in i deras rumpa.

"Fan, du mår så bra", gnällde de, "jag tror att jag kommer att sperma - jag kommer att sperma om du fortsätter att röra vid mina bollar så - och mina bröstvårtor - fan, snälla låt mig sperma, matte."

Ah. Musik i hennes öron. "Cum för mig, min lilla slampa. Sperma över dig själv. That's it - that's it - "

Het sperma stänkte över Vis mage, droppar stänkte över hakan och öppna munnen. De stönade, deras kuk pulserade ut mer och mer vätska, deras bröst darrade av ansträngningen. Efter en stunds tung andning strök Mitchell försiktigt deras höfter och lår, deras ögon fladdrade upp.

"Wow", sa de mjukt. "Jag har aldrig gjort det förut."

Ms Mitchell skrattade och drog försiktigt tillbaka remmen från deras rumpa. "Tja," sa hon, "om du någonsin behöver en paus från kreditkort. vet du var du kan hitta mig."

Klicka HÄR och betygsätt berättelsen 🙂
[Totalt: 65 Genomsnitt: 3.8]

14 komentar na “Hemtjänstporr BDSM sexnoveller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska spam. Ta reda på hur dina kommentarer behandlas.

Escort tjejer

Don`t copy text!