Kattungporrberättelse

Kattungporrberättelse

Upoznavanje u Bosni

Jag skulle vilja tacka Randi och Literotica för denna Beräkna kroppsfettprocent online att skriva något utanför min normala oeuvre. Jag tackar Randi för hennes skickliga redigering. Alla efterföljande fel är dock mina och jag kräver rätten att hävda alla sådana fel som mina egna. Och The Hammersmith Nude Murders aka Jack the Stripper var ett riktigt fall. Mordvapnet var som beskrivs i den här historien. Fallet löstes aldrig.

*

Danny Flavian skulle dö, och allt var hans eget fel. Inte för att han faktiskt accepterade detta faktum, men bara för att någon inte accepterar något betyder det inte att det inte är så.

Danny Flavian var 36. Han kom från en mycket rik familj, han hade gått privata skolor och hade gått på ett av landets främsta Ivy League-universitet. Hans inträde hade delvis underlättats av ekonomiska donationer från hans far.

Många människor hade hört talas om hans far, Antares Flavian. Han hade vunnit mycket ryktbarhet och berömmelse genom att bli USA:s första ateistiska televangelist.

Han hade sin studio inrättad för att håna de vanliga tv-kyrkorna, han hade en stor kör med blandad kön som sjöng nonsenssånger i hån mot gospelkörer och han skulle predika vad han beskrev som "fatuity, gibberish and gobbledygook" under titeln på hans show: "Atheism Now, Today."

Han hade lustigt roliga parodier på insamlingskampanjer, ofta med några heta ateister som han hade lyckats övertyga om att medverka i hans show.

Även om de var avsedda att vara raillery och fungera som ett hån mot insamlingskampanjerna som används av många äkta televangelister, genererade Flavians insamlingskampanjer faktiskt en stor och betydande inkomst för honom. Han tjänade flera miljoner dollar om året, med mer inkomster från försäljningen av DVD-skivor, böcker, t-shirts, etc.

Faktum är att för vissa ateister blev "Flavian" ett svärd, eftersom de ansåg att han inte borde ha tjänat pengar på sina ateister på det sättet.En ateist gick till och med så långt som att säga i en intervju: "Åtminstone med en genuin televangelist ger killen sina betyg, sina duper om du så vill, en känsla av något bättre för dem i framtiden, ett liv efter detta. Allt Flavian gör är att sälja dem fräset, men ger dem inte ens en klick av den jävla korven!"

Efter att Danny lämnade universitetet med en examen i företagsledning gick han till jobbet Brasilien Ass Porr Badkar administrationsassistent för sin fars företag. En dag när han satt och slösade bort tid insåg han att namnet på hans fars holdingbolag, Ice Sweatshirts, var ett anagram av "jag knäpper ateister."

Han började inse att hans far förmodligen var ännu värre än många av de televangelister han höll på med, eftersom några av dem trodde på vad de predikade. Hans far var verkligen bara inne på det för pengarnas skull, och behandlade sina medateister som en flock dårar som skulle bli flådd.

Dannys upptäckt gjorde att hans inställning till livet och mänskligheten fick en törn vid den tidpunkten, men det hindrade ändå inte Danny från att njuta av frukterna av vad han började se som sin fars illa vinningar. Hans mamma verkade sväva över alltihop i en dimma av rosa gin.

Danny var också ateist, men det fanns en farlig skillnad mellan Danny och hans far. Medan Antares Flavian inte hade någon religiös tro, trodde Danny Flavian på ingenting.

Kort sagt, han var en moralisk nihilist. Han trodde att ingenting någonsin är rätt eller fel, att ingenting kan vara moraliskt rätt eller fel. Han trodde på ett överordnat credo, att det enda "fel" var om man skulle åka fast.

Första gången det hände var det en olycka, men varje gång därefter var det en avsiktlig och kallblodig handling.

Han var i en stor stad i Mellanvästra Amerika och letade efter några potentiella platser för en talarturné för sin far, när han kände behovet av lite kvinnligt sällskap. Han använde en skum hookup-sajt som bara var ett steg bort från den så kallade Dark Web. Shit, det kanske faktiskt var en del av Dark Web?

Han bestämde sig för att han ville att kvinnan han anlitade skulle utföra felatio på honom, de kom överens om ett pris och han sa åt henne att träffa honom på hans lägenhetshotell som inte låg långt från floden som rann genom staden.

Även om det var något som han aldrig hade tänkt så mycket på, var Dannys penis längre än genomsnittet, men den viktigaste punkten att komma ihåg var att den också var exceptionellt bred.

Trettio minuter efter att hon kom njöt Danny av att ge hennes mun ett gott jävla när han kom ner i hennes hals. Kattungporrberättelse En halvtimme efter det höll han på att göra sig av med hennes lik i den snabbt strömmande floden på baksidan av hyreshuset.

Det var galet, ena stunden levde hon, nästa ögonblick var hon död, kvävdes ihjäl på hans otroligt tjocka penis.

Danny hade en gång undrat hur det skulle vara att döda någon; nu visste han.

Till sin förvåning hade han verkligen njutit av upplevelsen.

Det hade varit en olycka den första Rött hår Sex Novell, men när han Strumpor Set Nylon Dreams Strumpor Butik hennes lik försvinna i flodens turbulenta vatten, insåg han att den sexuella frigörelse han hade känt bara hade varit en ganska liten del av de kraftfulla viscerala känslorna. att han hade känt när han insåg att han oavsiktligt hade dödat den unga (nåja, unga, för att vara ärlig) prostituerade, och kvävt henne på sin egen penis.

Han hade tagit hennes liv och han hade insett att det hade varit den mest spännande händelsen i hela hans liv, till den punkten.

Han insåg också att han skulle göra det igen. Korrektion. Han insåg att han skulle behöva göra det igen, att han måste göra det igen.

Efter det tionde sådana mordet började polisstyrkor över hela USA inse att de hade en seriell sexmördare på sina händer, och FBI:s främsta rättsmedicinska psykolog kallades in för att erbjuda sin expertis.

Han vände sig till företrädare för över ett dussin olika brottsbekämpande myndigheter som täckte de områden där lik hade hittats.

"Folk, det här påminner mig om ett klassiskt fall från sexualbrottsmordens annaler.Tillbaka i Storbritannien i slutet av 1950-talet och in i mitten av 1960-talet förföljde en mördare prostituerade i delar av London.

"Fallet var känt för poliser i Met som The Hammersmith Nude Murders och för brittisk press som Jack the Stripper, från hans vana att lämna offrets kroppar nakna.

"De hade flera misstänkta, men de kunde aldrig fästa det på någon särskild gärningsman. På grund av att huvudboven hittades död.

"Men efter att ha funderat på saken har jag dragit slutsatsen att om liknande mord ägde rum i det moderna Storbritannien, eller i USA, skulle poliser kunna identifiera och fånga mördaren på grund av stora framsteg inom den kriminaltekniska vetenskapen, i synnerhetinom området för DNA-analys.

"Vi vet att vart och ett av de tio offren vi har identifierat hittills dödades av samma man. Anledningen till att jag säger "de tio offren vi har identifierat hittills" är för att det inte är omöjligt att vår mördare kan ha mördat hur många andra som helst. offer. Vi vet bara inte just nu.

Lyckligtvis är vår mördare antingen väldigt dum eller extremt arrogant eftersom han inte ansträngde sig för att dölja sitt DNA.

"Tack och lov är vi som ett resultat väldigt nära att identifiera vår misstänkte.

"Det här är självklart i förtroende, men för något år sedan fanns det en tv-serie där mindre kändisar gav ett prov på sitt DNA för att se vem det matchade. Det var några galna resultat.

"Den DNA-databasen de skapade publicerades dock nationellt så att folk kunde betala för att få sitt DNA-testade och matchat med kändisarna.

"Vi skaffade DNA från vår misstänkte och vi fick en mycket nära matchning till en föräldrarelation. Kändis som det matchade med var Antares Flavian, TV-ateisten.

Mr Antares Flavian har bara ett barn, en man som heter Daniel Flavian. För närvarande är Daniel Flavian i San Francisco och vi har ordnat så att polisen där kan arrestera honom."

SFPD arresterade snabbt Voyeur Story Post och han utlämnades till staden där han först dödade.

Detta kan ha visat sig vara lite problematiskt eftersom hans försvar var att han bara hade dödat henne av misstag, men detta försvar skadades av det faktum att han inte hade brytt sig om att ringa 911 för att begära medicinsk hjälp för sitt offer och han hade gjort sig av med hennes lik kastar den i floden.

Han skadade ytterligare sitt försvar genom att sparka den advokat som hans far hade betalat för och startade sitt eget försvar, vilket i grunden var att nihilism var där det var, baby, som normal moral sög och var för andra, vanliga människor och inte honom själv, som han såg. själv som en Übermensch.

Juryn, som består av fem män och sju kvinnor, tog bara 30 minuter på sig att finna honom skyldig till första gradens mord, och han stod plötsligt inför dödsstraffet, med en dödlig injektion hans sannolika öde.

Hans mamma klarade sig genom att dricka mer och mer gin och Antares Flavian var förkrossad över vad Danny hade blivit, vad han hade gjort. Han var så förkrossad och upprörd att han bestämde sig för att bjuda in en ledande evangelist, doktor Roger Berwyn, till sitt liveprogram för att diskutera vad som hade hänt hans son.

Doktor Berwyn var inte en eld- och svavelpredikant, han var fast övertygad om att själar var mer benägna att föras till Jesus med honung, snarare än vinäger.

Så det var som han med genuin ödmjukhet, kärlek och omtanke pekade ut exakt var Antares Flavian hade gått fel med den uppfostran han hade gett sin son.

Till doktor Berwyns mycket förtjusta chock och överraskning och skräcken och avbrottet för miljontals tittare på programmet "Atheism Now, Today", började Antares snyfta, föll på knä framför doktor Berwyn och fördömde sin tidigare ateism och lovade sin liv till Jesus, tar emot en handpåläggningsvälsignelse på uppsättningen av Dr Berwyn.

Antares turnerade så småningom världen runt med Dr Berwyn och förklarade sin livshistoria och hur han hade hittat Jesus efter sitt liv som ateist.

Under tiden satt Danny i en cell på dödscell och väntade på statens beslut om när han skulle avrättas. Han överklagade förstås. Vilken dömd mördare skulle inte göra det?

Så småningom var hans överklaganden uttömda och Danny Flavian satt på sin säng och funderade över sitt öde. Han tyckte synd, men bara för sig själv. Han hade inga känslor av medkänsla för de tio flickor och kvinnor som han hade mördat, eller för deras familjer.

Danny var i det avseendet en typisk narcissist, med psykotiska tendenser.

"God dag, Danny." Rösten, välmodulerad och lagom tilltalande, skrämde Danny när han var ensam i sin cell.

Hans huvud knäppte runt till röstkällan och han blev förvånad över att se en ganska snygg man klädd i fluga, en vit skjorta, ett par smarta byxor och den typ av väst som bärs av korthandlare i gamla filmer.

"Vem fan är du?" frågade Danny. "Hur kom du in i min cell?"

Mannen log och sa: "Jag är Lucifer, Danny. Och jag kan komma in i stort sett var som helst jag vill, verkligen."

"Men du kan inte vara det. Du finns inte!"

"Åh, Danny, hur kan du säga något sådant. Tvivlar du på dina egna ögon. Dina egna öron. Dina egna sinnen. Jag är precis lika verklig som du, Danny."

"Vad, eller snarare, vem är du?"

"Jag är glad att du ställde den frågan till mig, Danny. Jag är den här världens gud. Har du någonsin läst Bibeln?"

Danny skakade på huvudet. "Inte direkt nej."

Djävulen log. "Åh, det är synd. Du skulle ha läst om min interaktion med Jesus i Bibeln. Tråkigt att du aldrig läser det, men med din uppväxt är det inte att undra på."

Danny tog upp något som hans nya följeslagare hade sagt. Girlfriend loves bdsm Fetish "Vänta lite. Du är den här världens Gud?"

Djävulen nickade.

"Kan du hjälpa mig. Jag är schemalagd för en dödlig injektion i morgon bitti. Kan du stoppa det från att hända, snälla?"

Djävulen ryckte på axlarna. "Inte riktigt, inte helt, men det finns något jag kan göra för dig.Jag förstår att det i det här fängelsets dödscell finns ett långt spegelfönster, och bakom det fönstret finns ett rum från vilket vittnen observerar avrättningen?"

Danny nickade.

"Tja, i så fall finns det något jag kan göra för dig. Hur skulle du vilja att jag överför din själ till ett av vittnena. På så sätt tar de din plats under avrättningen och du kan ta deras plats, istället. Hur gillade du den idén?"

Danny började snyfta och skratta på samma gång. Så småningom kunde han tacka sin följeslagare för hans erbjudande om hjälp och han tackade ja.

Djävulen log ett hemlighetsfullt leende, för som han hade hoppats ställde Danny inte en viss fråga, vars betydelse skulle bli mest uppenbar för Danny när han nästa morgon lade sig bunden till avrättningssängen.

Han nickade till Danny och försvann till nästa morgon, då han visade sig vid Dannys sida i avrättningsrummet.

Ingen av hans föräldrar hade närvarat som vittnen (Danny hade inte önskat dem det, det närmaste Danny hade känt till en anständig, positiv känsla på flera år), men alla vittnen hade samlats och Danny kastades in i de olika flaskorna med narkotika Kattungporrberättelse gifter som staten ansett nödvändiga för att avsluta hans brutala och meningslösa liv.

Danny hade ett brett och härligt leende på läpparna när han låg där.

"Danny, din själ kan överföras till vem som helst av vittnen som du kan se. Titta bort till fönstret, Danny. Vem kan du se?"

Danny tittade mot den långa delen av spegelglas som var vänd mot honom. "Jag kan inte se något av vittnena, Lucifer. Från min sida är allt jag kan se min egen spegelbild i spegeln!"

Djävulen ryckte på axlarna. "Tja, Danny, jag antar att din själ måste byta plats med det enda vittne du kan se. Din egen reflektion i spegeln."

Danny skrämde vittnena genom att plötsligt skrika ut: "Du ljög. Du ljög för mig. Jag kommer att vara instängd där för alltid. Varför gjorde du detta mot mig?"

"För att jag kan, Danny, helt enkelt för att jag kan.Och hade du läst Bibeln hade du sett att jag i den beskrivs som alla lögners fader. Adjö, Danny. Dröm sött. Om du någonsin kan sova, vill säga."

Danny kände hur han absorberades av glasets svala hårdhet när han såg sin egen, eller snarare sin förra, kropp, spasm och gå väldigt stilla.

"Skit!" ropade en av teknikerna i kontrollrummet. "Det är konstigt. Vi är bara halvvägs genom processen, och han har redan strukit."

Klicka HÄR och betygsätt berättelsen 🙂
[Totalt: 50 Genomsnitt: 4.7]

12 komentar na “Kattungporrberättelse Fetish sexhistorier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska spam. Ta reda på hur dina kommentarer behandlas.

Dejta tjej

Don`t copy text!